За нас
Вулко претставува мултинационален франшизен ланец на брзи сервиси кој е дел од концернот Goodyear, на кого му веруваат возачите на автомобили од цела Европа. Распространет е пред сè во Франција, Белгија, Шпанија, Словенија, Хрватска и Србија.

Вулко им нуди на своите потрошувачи широк асортиман на производи и услуги. Кај Вулко, на едно место, може да се купат пневматици, стручно да се монтираат и балансираат на вашето возило. Според потребите, неговите вработени вршат поправка или замена на амортизери, резервни делови на издувниот и системот за кочење, акумулатори, моторно масло, како и многу други сервисни услуги, зависно од потребите на купувачот.

Сите услуги се извршуваат на брз и професионален начин.

Високиот квалитет и љубезниот персонал преставуваат главна карактеристика на секој сервис на Вулко.

Ексклузивниот носител на франшизата е GOODYEAR, најголемиот производител на пневматици во светот со над 28 фабрики и 80.000 вработени. На територијата на Република Србија врши деловни активности во рамките на претставништвата на својата фабрика САВА Тајрс, д.о.о. Крањ – Словенија.

Контакт

GOODYEAR DUNLOP SAVA TIRES d.o.o.

Škofjeloška 6
4000 Kranj
Slovenija

Е-пошта: blage_aleksov@goodyear.com